Nederland tegen WK Finalist Frankrijk!

Nederland tegen WK Finalist Frankrijk! Bij Betcity!

De kwalificatiereeks voor het EK 2024 trapt af met een enorm uitdagende wedstrijd voor het Nederlandse elftal. De Oranje leeuwen zullen het opnemen tegen niemand minder dan de vice-wereldkampioen Frankrijk. Dit belooft een ware krachtmeting te worden tussen twee topvoetbalteams. Het is echter nog afwachten hoe beide teams uit de verf zullen komen na het recente WK, waardoor de spanning en anticipatie alleen maar toenemen.

Om het nog spannender te maken, markeert deze wedstrijd ook de rentree van Ronald Koeman als trainer van Oranje. Zijn eerste uitdaging is meteen een pittige, maar als hij erin slaagt om de overwinning binnen te halen, zou dat een enorme boost zijn voor zijn terugkeer. Hoewel het zeker geen gemakkelijke klus zal zijn, hebben nieuwe spelers de kans om hun inzet 100 keer terug te verdienen als ze wedden op een overwinning van Frankrijk.

Als klap op de vuurpijl biedt het wedplatform ook nog een Bet & Get deal aan voor bestaande spelers. Ondanks de moeilijke opgave waar Oranje voor staat, kunnen spelers die een storting doen van minimaal €20 een €5 Free Bet claimen op deze wedstrijd. Een uitgelezen kans om te wedden op een spannend duel tussen twee voetbalgrootheden.

Maar Nederland-Frankrijk is niet de enige topper in het internationale voetbal deze week. Een andere kraker is de wedstrijd tussen Italië en Engeland, waarbij de Squadra Azzurra hun hoop vestigt op een sterk begin van de kwalificatiereeks nadat ze de afgelopen twee eindtoernooien hebben gemist. Spelers kunnen hun bet op dit duel nu met 25% verhogen, waardoor ze nog meer kunnen winnen.

Voor het voetbal van deze week staan er weer mooie Speel Slimmer bets klaar!
• Alle teams scoren & geen gelijkspel in de Liga MX: 7.50″