Betcity: Gevecht tussen Ajax en AZ

Gevecht in de top tussen Ajax en AZ
Bij Ajax lijkt de gifbeker helemaal leeg te moeten. Na het verloren duel om plek twee in de Eredivisie werd afgelopen zondag ook nog eens de bekerfinale na penalty’s verloren. Ajax zal flink aan de bak moeten om de druk op PSV te houden in de volgende topper tegen AZ. De Alkmaarders ruiken bloed en kunnen zelfs de derde plaats overnemen bij een overwinning. Nieuwe spelers kunnen maar liefst 100x hun inzet pakken voor een zege van Ajax of AZ bij Betcity!

Titel voor het grijpen!

Rotterdam is dit weekend de place to be als het gaat om voetbal. Op zaterdag speelt Sparta in het Kasteel tegen PSV. Bij alles behalve een zege van PSV kan Feyenoord de dag erna, ‘uit’ in Rotterdam tegen Excelsior, de titel pakken. Daarnaast gaat Twente op bezoek bij Emmen in hun strijd voor plek vijf. Nieuwe spelers kunnen 50x hun inzet winnen voor een zege van Feyenoord, PSV of Twente.

Roglic gaat voor roze

Aanstaande zaterdag gaat de Giro d’Italia van start met een individuele tijdrit. Een van de favorieten voor de eindzege is Jumbo-Visma kopman Primoz Roglic. Als trotse sponsor van de wielerformatie hopen wij op mooie successen de komende drie weken. Nieuwe spelers kunnen nu profiteren van een Odds Boost van 100x als ze inzetten op de eindzege van Primoz Roglic!

Voor het voetbal van deze week staan er weer mooie Speel Slimmer bets klaar!
• Haaland scoort 2 keer & De Bruyne assist: 4.50
• Gakpo & Salah scoren: 4.50
• PSV wint beide helften & Simons soort: 7.00