Free spins! Pragmatic Toernooi bij BetCity!

Betcity heeft momenteel een spannend evenement georganiseerd genaamd het Pragmatic Toernooi, gepresenteerd door Stakelogic. Tijdens dit toernooi zullen meerdere spellen van deze bekende ontwikkelaar deelnemen. Het evenement zal plaatsvinden vanaf vrijdag 24 maart tot en met zondag 26 maart. Het enige wat spelers nodig hebben is een minimale inzet van slechts €0,50 per ronde om deel te nemen. Er is maar liefst €4.495 aan prijzengeld te winnen en er zijn maar liefst 200 geldprijzen te verdienen! Spelers kunnen voor meer informatie over de toernooivoorwaarden terecht op onze speciale promotiepagina.

Bij BetCity NL Lightning Roulette hebben spelers nu de kans om te profiteren van een leuke bonusactie genaamd “Double Trouble”. Als het balletje twee keer achter elkaar op hetzelfde nummer valt, krijgen alle spelers aan tafel een extra €5 aan bonusgeld! Meer informatie over deze actie is te vinden via de speciale promotieknop hieronder.

Maar dat is nog niet alles! Bij BetCity is het nu de hele maand maart gekte tijdens het “March Madness” evenement. Elke dag zijn er nieuwe casinopromoties. Morgen zullen bijvoorbeeld 30 Free Spins worden uitgedeeld voor de populaire Blueprint-game Bison Rising Megaways. Het is belangrijk om te weten dat deze Free Spins binnen 3 dagen moeten worden gebruikt. Spelers kunnen voor meer informatie over deze actie en de overige maart promoties terecht op de website.