Kraker tussen PSV en Ajax bij Betcity

Dit weekend staat de kraker tussen PSV en Ajax op het programma. Feyenoord zal zich moeten herpakken na de pijnlijke Europese uitschakeling. Voor deze wedstrijden zijn er weer mooie promoties in het Sportsbook van BetCity!

Kraker tussen PSV en Ajax!
Ajax en PSV gaan zondagmiddag misschien wel dè beslissingwedstrijd om de tweede plek spelen. In Eindhoven zal de winnaar van dit duel een mokerslag uitdelen aan de verliezer om de strijd voor de Champions League Play-offs. Voor een zege van Ajax of PSV kunnen nieuwe spelers 100x hun inzet pakken. Feyenoord kreeg een flinke domper te verwerken met de uitschakeling tegen AS Roma. De pijlen kunnen nu volledig op de titel gericht worden. Wint Feyenoord van Utrecht dan kunnen nieuwe spelers daar 50x hun inzet voor pakken!

April Betting Bonanza

Tijdens de April Betting Bonanza maken spelers elke week kans op een deel van de prijzenpot van €4.500. Door simpelweg in te zetten op de Wedstrijd van de Week kunnen ze één van de 200 prijzen pakken. Deze worden volledig door loting bepaald. De wedstrijd van deze week is uiteraard PSV – Ajax! Lees meer op onze promotiepagina.

Profit Boost FA Cup

Dit weekend staan ons de halve finales in de FA Cup ons te wachten. Zowel Manchester United als Manchester City hebben een relatief makkelijke tegenstander met respectievelijk Brighton en Shieffield United. Beide wedstrijden worden afgewerkt in Wembley om vast een voorproefje te geven van de finale. Claim nu een 25% Profit Boost op deze duels!

Voor het voetbal van deze week staan er weer mooie Speel Slimmer bets klaar!
• Simons & Berghuis scoren: 12.00
• Feyenoord, Ajax & PSV scoren allemaal 2 doelpunten: 5.50
• Malen, Gakpo & Haaland scoren: 11.50