KNVB Bekerfinale tussen Ajax en PSV bij Betcity.

Finale van de KNVB Beker!
Ajax kreeg een flinke dreun van PSV afgelopen zondag. De Eindhovenaren zetten een grote stap richting de tweede plek met deze overwinning. Echter, aankomende zondag is voor beide ploegen de enige kans om nog een prijs te pakken. In de Kuip zal gestreden worden voor de KNVB Beker. Wie geeft het seizoen nog een beetje kleur? Voor een zege van Ajax of PSV kunnen nieuwe spelers 100x hun inzet pakken.

Bet & Get ATP Madrid

In Madrid staat het volgende ATP1000 toernooi op het programma. Is topfavoriet Carlos Alcaraz in eigen land op gravel in staat om opnieuw toe te slaan? Of kunnen de Russen Medvedev of Roebljov een tweede ATP-titel van dit jaar bijschrijven? Bij inzet van minimaal €10 op het ATP toernooi in Madrid kunnen spelers een €5 Free Bet claimen.

City tegen Arsenal!

De langverwachte kraker tussen Manchester City en Arsenal staat eindelijk te gebeuren. Dit duel zal voor een groot deel beslissen wie er kampioen wordt. De voorsprong van Arsenal slinkt. City staat nu zelfs op minder verliespunten dan de Londenaren. Kan Arsenal zich herpakken? Nieuwe spelers kunnen 100x hun inzet winnen voor een zege van City of Arsenal!

Voor het voetbal van deze week staan er weer mooie Speel Slimmer bets klaar!
• Hojlund & Dybala scoren: 11.50
• Jong Ajax & MVV winnen en alle teams scoren: 20.50
• Sinisterra & Watkins scoren: 8.50