Volgende ronde lonkt voor Feyenoord & AZ!

Volgende ronde lonkt voor Feyenoord & AZ!
Feyenoord en AZ hebben zich kranig geweerd in hun eerste ontmoeting met respectievelijk Shakhar Donetsk en Lazio Roma. Vooral de uitzege van AZ was een grote verrassing. Feyenoord kwam wederom terug van een achterstand en sleepte er een gelijkspel uit in Warschau. Nieuwe spelers kunnen maar liefst 100x hun inzet pakken voor een zege van Feyenoord. Mocht AZ de volgende ronde bereiken, kunnen nieuwe spelers daarvoor ook 100x hun inzet pakken!

Klassiekerweek!

Deze week is het klassiekerweek bij BetCity! Zowel Real Madrid en Barcelona als Ajax en Feyenoord nemen het deze week tegen elkaar op. Iedere dag hebben we een nieuwe promo voor één van beide klassiekers. Op onze promotiepagina wordt iedere dag de nieuwe promo bekend gemaakt!

NBA Bet & Get

De NBA draait weer op volle toeren en ook BetCity draait mee. Deze week zijn er iedere dag wedstrijden en daar spelen we op in met een mooie Bet & Get. Bij inzet van minimaal €20 kunnen spelers een Free Bet claimen van €10. De actie loopt tot en met 20 maart. Promoot dit nu onder jouw bezoekers!

Voor het voetbal van deze week staan er weer mooie Speel Slimmer bets klaar!
• Depay & Leao scoren: 9.50
• Haaland hattrick: 14.00
• Meer dan 2.5 doelpunten in elke wedstrijd (4 wedstrijden CL): 10.00