Vette promo bij Betcity voor Nederland – Gibraltar!

Vandaag moet het Nederlands voetbalteam zich herstellen van hun nederlaag tegen Frankrijk door te spelen tegen de voetbaldwerg Gibraltar. Ondanks dat de nederlaag tegen Frankrijk verwacht werd, deed het toch pijn. Met alle geblesseerde spelers zal Nederland hun best moeten doen om te winnen tegen Gibraltar, de tweede tegenstander in de kwalificatiereeks. Nieuwe spelers kunnen een enorme inzet van 100x winnen als Nederland wint van Gibraltar.

Naast deze aantrekkelijke weddenschap voor nieuwe spelers, hebben we ook nog een Bet & Get promotie voor bestaande spelers. Het Nederlands elftal zal waarschijnlijk op eigen bodem winnen van Gibraltar. Als je als speler minstens €20 stort, kun je een gratis weddenschap van €5 claimen voor deze wedstrijd.

Ook hebben we een 25% Profit Boost beschikbaar voor de wedstrijd tussen Bayern München en Dortmund. Na de verrassende beslissing om trainer Julian Nagelsmann te vervangen door Thomas Tuchel, hopen we dat dit leidt tot een positief effect op de prestaties van Bayern München.

Ten slotte hebben we enkele interessante Speel Slimmer weddenschappen voor deze week:
• Depay & Mbappé scoren samen meer dan 5 doelpunten: 10.00
• Wijnaldum en Depay scoren beiden 2 keer: 8.25
• Meer dan 0.5 doelpunten in de 1e helft van elke wedstrijd op deze dag (27-3-2023 EK-Kwalificatie): 7.75

Dit zijn allemaal aantrekkelijke weddenschappen voor de voetbalfans die graag willen genieten van deze wedstrijden en tegelijkertijd ook een kans willen maken om wat extra geld te verdienen.