Halen Feyenoord & AZ de halve finales?

Redden Feyenoord en AZ het in Europa?
Feyenoord deed vorige week uitstekende zaken in de eerste ontmoeting met AS Roma. In de eigen Kuip werd er 1-0 gewonnen van de Romeinen. Coach van AS Roma José Mourinho lijkt zich nog geen zorgen te maken als we zijn interview na de wedstrijd mogen geloven. AZ beleefde in Brussel een hele andere avond. De Alkmaarders verloren 2-0 van Anderlecht en moeten flink aan de bak willen ze de halve finale in de Conference League nog halen. Voor een zege van Feyenoord of AZ kunnen nieuwe spelers 100x hun inzet pakken!

April Betting Bonanza

Tijdens de April Betting Bonanza maken spelers elke week kans op een deel van de prijzenpot van €4.500. Door simpelweg in te zetten op de Wedstrijd van de Week kunnen ze één van de 200 prijzen pakken. Deze worden volledig door loting bepaald. De wedstrijd van deze week is PSV – Ajax! Lees meer op onze promotiepagina.

NBA Profit Boost

De Premier League of Darts brengt een bezoek aan Nederland. Ahoy in Rotterdam is het podium waar onder andere Michael van Gerwen en Gerwyn Price hun kunsten mogen vertonen. De Kale Sloopkogel neemt het op tegen Nathan Aspinall. Spelers kunnen nu profiteren van een 25% Profit Boost op het darten!

Voor het voetbal van deze week staan er weer mooie Speel Slimmer bets klaar!
• Jong Ajax & Jong AZ winnen en alle teams scoren: 12.00
• Trent Alexander-Arnold assist: 5.50
• Salah & Gakpo scoren: 6.00