GGPoker Nederland Speciaal!

1. No deposit sbonus Nederland

Meld u aan, verifieer uw account, ontvang $ 25 gratis – geen storting vereist
Gedurende de maand oktober geven we elke Nederlandse speler die de verificatie voltooit $ 25 aan gratis spelen, geen storting vereist.
In de loop van de eerste 7 dagen na verificatie geven ze een mix van Spin & Gold-tickets, All-in of Fold-tickets, Global MILLION$-tickets en Toernooidollars aan de accounts van in aanmerking komende spelers, zodat ze de geweldige spellen kunnen uitproberen van GGPoker.
Natuurlijk komen spelers die de No Deposit Bonus gebruiken ook in aanmerking voor de reguliere welkomstbonus als ze WEL een storting doen.

2. Jubileumserie Nederland

Om 1 jaar legaal online poker te vieren bij GGPoker in Nederland, zal de maand oktober de GGPoker Netherlands Anniversary-serie bevatten. Een totaal van $ 175.000 gegarandeerd, verdeeld over 4 officiële evenementen op 4 verschillende inzetniveaus, betekent dat er voor elke bankroll iets te spelen is.

De GGPoker Netherlands Anniversary-serie zal het volgende bevatten:
• $ 3 Buy-in, $ 10.000 GTD (micro)
• $ 15 buy-in, $ 40.000 GTD (laag)
• $ 80 buy-in, $ 75.000 GTD (gemiddeld)
• $200 buy-in, $50.000 GTD (hoog)

Natuurlijk plannen we ook talloze satelliettoernooien, zodat spelers kunnen proberen zich te kwalificeren tegen een gereduceerde prijs.

3. GGPoker Nederland Facebook-community

Op dit moment heeft GGPoker in Nederland geen echt platform waar spelers met elkaar kunnen communiceren, discussiëren, delen en een band met elkaar kunnen opbouwen. De GGPoker Netherlands Community op Facebook brengt daar verandering in.
Leden van de nieuwe GGPoker Netherlands Facebook Community kunnen handen met elkaar posten en bespreken, hun hoogte- en dieptepunten delen, deelnemen aan exclusieve community-promoties en hun mening geven over het GGPoker-platform.