Free spins bij 777.nl

Je kunt vanaf 7 maart volop genieten van een nieuwe Gratis Spins Mysterie! Het is heel simpel, spelers kunnen het mysterie ontrafelen door in te loggen tussen 7 maart 15:00 en 10 maart 23:59 om een mysterieuze hoeveelheid aan Gratis Spins te ontvangen. Simpelweg log in, ga naar Kassa > Bonusaccount en Klik & Claim de Gratis Spins!
Belangrijk: De Gratis Spins zijn eenmalig te claimen gedurende de promotieperiode. Spelers die nog nooit een storting hebben gemaakt en al eerder van een soortgelijke promotie hebben geprofiteerd, komen niet in aanmerking voor deze promotie.

Daarnaast gaan wij een speciale Lente Gratis Spins campagne doen voor onze spelers, van maandag 20 februari 15:00 tot en met zondag 26 februari 23:59 kunnen jouw spelers dagelijks 10 GRATIS Spins winnen! Spelers moeten simpelweg dagelijks inloggen voor middernacht, naar Bonusaccount gaan en de Gratis Spins claimen.
Belangrijk: Nieuwe spelers komen in aanmerking voor 1 dag Gratis Spins, daarna moet een eerste storting worden gedaan om in aanmerking te komen voor de volle week. Spelers die nog nooit een storting hebben gemaakt en al eerder van een soortgelijke promotie hebben geprofiteerd, komen niet in aanmerking voor deze promotie.