Eredivisie gaat weer van start

Odds Boosts op Ajax, Feyenoord en PSV! Bij Betcity.
Aankomend weekend gaat de Eredivisie weer verder. De Nederlandse top 3 heeft hebben een aantal pittige duels voor de boeg. Zo neemt koploper Feyenoord het in Utrecht op tegen de plaatselijke FC. Ajax reist af naar Nijmegen en PSV ontvangt thuis en goed draaiende Sparta. Voor een overwinning van Ajax, Feyenoord of PSV kunnen nieuwe spelers nu 50x hun inzet pakken!

50x voor Real & Barça

Waar de Eredivisie nog moet beginnen, heeft La Liga er alweer een speelronde op zitten. Volgend weekend staat de topper tussen Barcelona en Atlético Madrid op het programma. Real ontvangt het lastige Villarreal in hun eigen Santiago Bernabéu. Voor een overwinning van Real Madrid of Barcelona kunnen nieuwe spelers nu 50x hun inzet winnen.

Free Bet op Chelsea – City

De eerste kraker in de Premier League dit jaar gaat tussen Chelsea en Manchester City. De ploeg uit Londen staat er niet best voor met een achtste plek. City raakt langzaam de grip op koploper Arsenal kwijt. Beide ploegen hebben dus een resultaat nodig. Bij een storting van minimaal €20 kunnen spelers nu een €5 Free Bet ontvangen.

Voor het voetbal staan er weer mooie Speel Slimmer bets klaar!
• Geen gelijkspel in alle wedstrijden van het Championship: 6.75
• Meer dan 2,5 doelpunten in alle wedstrijden in de Ligue 1