Betcity: Feyenoord en AZ in Europese kwartfinales!

Feyenoord en AZ in Europese kwartfinales!
Zowel Feyenoord als AZ staan in de kwartfinale van een Europees toernooi. Feyenoord neemt het in de Europa League op tegen AS Roma. De ploeg van José Mourinho won vorig jaar de finale van Feyenoord in de Conference League. De Rotterdammers zullen uit zijn op revanche. Nieuwe spelers kunnen 100x hun inzet winnen voor een zege van Feyenoord.

AZ neemt het op zijn beurt weer op tegen het Belgische Anderlecht. Anderlecht kent een bijzonder matig seizoen en staat slechts negende in de reguliere competitie. Buiten wat wisselvalligheden is AZ bezig aan een prima jaar. Europees gezien schakelde de ploeg van Pascal Jansen al Lazio Roma uit. Nieuwe spelers kunnen maar liefst 100x hun inzet pakken voor een overwinning van AZ.

Doelpuntenmachines bij BetCity!
Het is bijna zover, de kwartfinales van de Champions League! We kunnen niet wachten om te zien wat doelpuntenmachines Benzema, Haaland en Kvaratskhelia in petto hebben om hun clubs naar de volgende ronde te loodsen.

En weet je wat nog beter is? Onze spelers kunnen ook meevieren wanneer deze aanvallers het net weten te vinden. Voor elk doelpunt ontvangen ze een fantastische €5 Free Bet!

Voor het voetbal van deze week staan er weer mooie Speel Slimmer bets klaar!
• Sané scoort & Bayern wint: 10.00
• De Bruyne assist: 3.50
• Vinicius, Benzema, Havertz & Felix allemaal 1 schot op doel: 7.50
• Kvaratskhelia, Haaland & Benzema scoren: 12.00
• Haaland Hattrick: 16.00
• En nog veel meer bij Betcity