Betcity: 10k Microgaming Toernooi!

Betcity casino heeft een spannend evenement gepland: het Microgaming toernooi! Meerdere spellen van deze geweldige ontwikkelaar doen hieraan mee, en het toernooi zal van maandag 3 april tot en met zondag 9 april plaatsvinden. Wat nog beter is, is dat de minimale inzet voor dit toernooi slechts €1 per ronde bedraagt, wat het toegankelijk maakt voor een breed scala aan spelers. Maar dat is nog niet alles – de prijzenpot bedraagt maar liefst €10.000 en er zijn in totaal 200 geldprijzen te winnen! Om deel te nemen, dienen spelers zich te houden aan de voorwaarden die te vinden zijn op de promotiepagina.

Maar dat is nog niet alles – dit weekend zijn er ook veel Free Spins beschikbaar voor de spelers om te claimen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen spelers 25 Free Spins verdienen voor de game Simply Wild bij een storting van minimaal €25. Deze promotie gaat vrijdag live, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent om je Free Spins te claimen!

En voor spelers die de week willen breken met wat extra speelplezier, is er goed nieuws. Woensdag is de dag waarop je kunt genieten van 25 Free Spins voor het spel Book of Ra Deluxe! Bij een storting van minimaal €20 kunnen spelers deze bonus claimen. Het is belangrijk om snel te zijn, want deze aanbieding is alleen beschikbaar voor een beperkte tijd. Ga snel naar de promotiepagina om alle details te lezen!

Lees meer over Betcity