Betcity: 100x op winst Nederland, tegen Gibraltar!

Met de kipkerrie-gate in volle gang zal Oranje het moeten opnemen tegen Gibraltar in de kwalificatiewedstrijd. Helaas zullen ze verschillende sterkhouders moeten missen, waaronder Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt die niet beschikbaar zijn vanwege blessures en voedselvergiftiging. Desondanks zal Nederland het moeten kunnen redden tegen Gibraltar, de tweede tegenstander in de kwalificatiereeks. Nieuwe spelers kunnen nu bij Betcity hun inzet 100 keer winnen als ze Nederland op Gibraltar zien winnen.

Er is meer goed nieuws voor voetbalfans, want er zijn ook extra promoties beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande spelers. Bij een storting van minimaal €20 kunnen spelers een €5 Free Bet claimen voor het duel tussen Oranje en Gibraltar. Ook is er een Superboost beschikbaar voor de aanvalsleider van Nederland, Memphis Depay, die het op zal moeten nemen tegen Frankrijk. Hij is een van de weinige overgebleven spelers in de voorhoede, nu Luuk de Jong en Vincent Janssen zijn gestopt. Een doelpunt van Depay tegen Frankrijk levert 5 keer de inzet op.

Daarnaast zijn er nog meer mooie Speel Slimmer bets beschikbaar voor het voetbal van deze week. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld inzetten op Depay en Mbappé die samen 4 schoten op doel hebben met een quotering van 4.50, of op Mbappé die het eerste doelpunt scoort met een quotering van 3.75. Giménez, die het eerste doelpunt scoort, heeft een quotering van 5.00. Met al deze promoties en weddenschappen, is het voetbal van deze week zeker de moeite waard om op in te zetten!